Samarbeid med den ledende mPOS-leverandøren

Ta gjerne en titt på flere av våres suksess historier eller kontakt oss direkte

Ta kontaktSe suksess historier

Bedrifter og store kunder

Det er dyrt å vedlikeholde mange kortlesere på grunn av månedlige avgifter. Ofte er de heller ikke mobile. SumUp kan tilrettelegge løsninger for spesifikke behov, med en fleksibel tilnærming og flerfunksjonell produktutvikling. Mange løsninger for bedriftskunder er også lett tilgjengelige via våre SDK-er og API-er.

Bedrifter som bruker SumUp

Programvareleverandører

Betalinger kan være vanskelige, men ikke for SumUp. Partnere kan bruke iOS-, Android- og Windows SDK-er eller eCom API for å tilrettelegge for at kundene får akseptert kortbetalinger fra deres app eller nettsted, ved hjelp av vår behandlingsprosess og våre kortlesere. Med SumUp kan du gi kundene dine en ekte omni-kanalsopplevelse.

For full spesifikasjoner, vennligst besøk SumUp for Developers.

Programvareleverandører som bruker SumUp

Finansinstitusjoner

SumUp samarbeider med finansinstitusjoner for å tilby sine kunder en komplett end-to-end mPOS-løsning uten kostnader på overhead eller integrering. Vi kan distribuere produkter til et partnersammarbeid på et par dager.

Finansinstitusjoner som bruker SumUp

Leverandører

SumUp tilbyr et moderne verktøy for entreprenører, som passer fint med enhver forhandlers virksomhetstilbud. Med moderne emballasje og effektiv kommunikasjon blir beslutningsprosessen i butikken lett, og produktet blir enkelt tilgjengelig i butikkhyllen.

Leverandører som bruker SumUp

Partnere

Ønsker du å utruste dine kunder eller medlemmer med en state-of-the-art mPOS-løsning? Da har du kommet til rett sted. Uansett om det er et designmarked, en doktorforening eller et direkte salgsyrke, er SumUp løsningen for din virksomhet.

Partnere som bruker SumUp

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om å bli partner med SumUp

Ta kontakt