Om oss

Vi ansetter

Bedrift

Vi er ledende i Europa for mPOS (mobile point-of-sale). Vi startet i 2012 og bygde betalingstjenesten vår fra bunnen av for å puste liv i bransjen og vekke gründeren i alle og enhver. Vi skapte en unik løsning som lar små bedrifter ta imot kortbetalinger hvor som helst med hjelp av smarttelefonen i lommen.

Uansett om våre kunder brygger kaffe eller reparer biler vil vi utvikle teknologi alle kan bruke - slik at våre kunder kan fortsette å gjøre det de gjør best. Fra vår papirløse onboarding til den første kortbetalingen gjør vi det enkelt. Tradisjonelle leverandører utelater små bedrifter, det gjør ikke vi. Vi er åpne og ærlige om vår prisstruktur og har ingen skjulte avgifter.

Stiftet i august 2012 har vi imponerende global rekkevidde og er nå i 31 land, inkludert Tyskland, USA og Brasil. SumUp fortsetter sin vekst og er støttet av American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures og andre anerkjente investorer.

I dag stoler hundretusener av små bedrifter i 31 land rundt om i verden på SumUp for å få betalt. Utover vår originale maskinvare, mobil- og webapper har vi også utviklet APIer og SDK for integrasjon av SumUp-betalinger med andre apper og tjenester.

Teknologi

SumUp er autorisert som en elektronisk pengeinstitusjon av Central Bank of Ireland (referansenummer: C195030) i Irland og er EMV- (Europay, Mastercard og Visa) og PCI-DSS-sertifisert, og sørger for at betalinger behandles i samsvar med de høyeste sikkerhetsstandardene.

Registrering i Central Bank of Ireland

SumUps proprietære og komplette plattform er det første sertifiserte mPOS-systemet som dekker hele betalingsprosessen: kortterminaler, Android og iOS-apper, en betalingsbehandlingsplattform og løsninger for risk/anti-svindel. SumUp er også den eneste mPOS-leverandøren som har designet og utviklet sin egen EMV kortterminal.

En SumUp Air Kortleser er den sikreste metoden for kortbetalinger og er sertifisert av en rekke tilsynsorgan, blant annet:

PCI PTS V4.0, SRED EEMV Nivå 1 & Nivå 2 Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay MasterCard TQM MasterCard TIP, Visa ADVT Visa Ready

Team

Vi gjør ting annerledes. Vi bygger vår egen komplette betalingsløsning slik at vi alltid tilbyr de beste tjenestene. Vi vet hvor avgjørende betaling er for små bedrifter, slik at vi kan bruke vår teknologi for å løse deres problemer. Vi tror på åpen og ærlig kommunikasjon, ikke strenge regler og hierarkier. Vårt team består av hardtarbeidende talenter med ett mål: bygge en bedre måte å få betalt på. Vi har noen store utfordringer foran oss, og vi trenger smarte, kreative personer som kan fostre nyskapning og innovasjon i betalingsindustrien. Hvis du tror du har det som skal til,

Ta kontakt.